Sisustussuunnittelija Merja Riihimäki 79€/h

79,00 

Katso Merjan portfolio täältä
Voit kuvata tähän remonttiprojektisi, johon tarvitset apua. Voit ottaa Merjaan myös suoraan yhteyttä portfolion yhteystietojen kautta, tai ostaa palvelun tästä.
Category:

Tarjoamme sisustussuunnittelupalveluita joko etätoteutuksena tai paikan päällä. Merja on remonttikaupan ensimmäinen sisustussuunnittelija, voit lukea hänen esittäytymisen alta.

“Olen Merja, sisustussuunnittelija ja visualisti. Kodit ja sisustus ovat olleet läsnä elämässäni lähes aina. Olen toiminut sisustusalalla myyjänä, stailaajana (Bo Lkv ja Solid house) ja suunnittelijana. Arvokasta oppia suunnittelijan työhöni olen hankkinut omista remonttikohteista. Yrityksemme Kodiks Oy syntyi pari vuotta sitten, kun siirryin tekemään päätyökseni sisustussuunnittelua. Tästä lähtien olemme remontoineet pieteetillä pommikuntoisia koteja myyntimenestyksiksi. Sekä asiakkailta että kohteiden välittäjiltä saatu palaute on ollut todella mahtavaa. Remonttikohteet ovat erityisen lähellä sydäntäni. Vahvuuteni on nähdä jokaisen kodin potentiaali, taito yhdistellä värejä sekä suunnitella koti elämää varten – materiaaleja, tilojen käyttöä ja kalustusta huomioiden. Monipuolisen käytännön kokemukseni ansiosta osaan huomioida remonttikohteiden talotekniset asiat sekä suunnitella kodin säilytyksen ja kiintokalustuksen timanttisesti! Intohimonani on suunnitella vanhasta kodista nykyajan vaatimuksia vastaava, rakennusaikakautta kunnioittaen. Suunnittelussa käytän Sketchup-suunnitteluohjelmaa. Kodiksin slogan “Asunnosta Kodiks” kuvastaa minua hyvin suunnittelijana. Palvelen asiakkaita täydellä sydämellä heidän toiveitaan ja tarpeitaan kuunnellen. Suunnittelun keskiössä on aina asiakas ja hänen kotinsa. Uskon, että jokaisella on oikeus omannäköiseen kotiin. Kotiin, jonne on hyvä tulla ja jossa itse viihtyy.”

Kun olet tilannut palvelun, välitämme yhteystietosi Merjalle ja voitte sopia ajan suunnittelulle. Voit myös suoraan olla yhteydessä Merjaan, tai vierailla Kodiks Oyn nettisivuilla: www.kodiks.net

Työlaji

Suunnittelu

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sisustussuunnittelija Merja Riihimäki 79€/h”

Your email address will not be published. Required fields are marked *