Tekijät

Showing 1–16 of 56 results

 • auto draft

  Asbestikartoitus pk-seutu Abelance 124€

  124,00 

  Asbesti- ja haitta-ainekartoituksiin erikoistunut Abelance palvelee sekä remontteja tekeviä yksityisiä ihmisiä että purku- ja linjasaneerausurakoitsijoita. Kartoittajalla on rakentamisen henkilösertifikaatti asbesti- ja haitta-aineasiantuntijana sekä AVI:n asbesti- ja haitta-ainepurkupätevyys. Kartoittaja on tehnyt yli 6000 kartoitusta. Näytteiden analysointiin käytetään kokenutta ja luotettavaa laboratoriota ja tulokset lakisääteisine kuvallisine raportteineen toimitetaan asiakkaalle seuraavana arkipäivänä. Kartoitus tehdään ammattitaidolla: tehokkaasti, tarkasti ja…

 • auto draft

  Pihapalvelut alkaen 52€/h

  52,00 

  Juhon pihapalvelu tmi rakentaa ja hoitaa viheralueita ammattitaidolla yritys- ja kuluttaja-asiakkaille Uudenmaan alueella.                                                                                    Teen…

 • apumies (copy)

  Sisustussuunnittelija Merja Riihimäki 79€/h

  79,00 

  Tarjoamme sisustussuunnittelupalveluita joko etätoteutuksena tai paikan päällä. Merja on remonttikaupan ensimmäinen sisustussuunnittelija, voit lukea hänen esittäytymisen alta. “Olen Merja, sisustussuunnittelija ja visualisti. Kodit ja sisustus ovat olleet läsnä elämässäni lähes aina. Olen toiminut sisustusalalla myyjänä, stailaajana (Bo Lkv ja Solid house) ja suunnittelijana. Arvokasta oppia suunnittelijan työhöni olen hankkinut omista remonttikohteista. Yrityksemme Kodiks Oy syntyi pari vuotta sitten, kun…

 • auto draft

  Remonttipalvelut – Remontti Jolak

  49,00 

  Remontti Jolak hoitaa kaikki kodin remontit, ehostukset ja korjaukset vuosien ammattitaidolla. Remontti Jolakin bravuurina on laatoitustyöt, kylpyhuone-ja saunasaneeraukset. Remontti Jolak on remonttikaupan sertifioitu tekijä ja täyttää laatuvaatimukset. Kommunikointi on nopeaa, työt edistyy sovitusti ja asiakasarvostelut ovat hyviä. Voit ottaa yhteyttä Remontti Jolakiin suoraan tästä, tai alla olevien tietojen kautta. Muista mainita remonttikauppa.com, jotta saat palvelut…

 • pensaiden leikkaus

  Pensaiden leikkaus

  Pidä puutarhasi pensaat siistinä ja hyvin hoidettuna pensaiden leikkaus palvelumme kautta.

  Tarjoamme ammattitaitoisen pensaiden leikkauspalvelun, joka auttaa säilyttämään pensaidesi kauniin muodon ja terveyden.

  Ota yhteyttä

 • Nurmikon leikkaus

  Nurmikon leikkaus

  Pidä nurmikkosi upeana ja viimeisteltynä ilman vaivaa nurmikon leikkauspalvelulla.

  199€ pieni piha, alle 500m2
  299€ keskikokoinen piha, alle 1000m2
  399€ suuri piha, alle 1500m2

  Ota yhteyttä

 • paneelin asennus | katto

  Paneelin asennus | katto

  15,00  Neliöhinta

  Rimapaneelin asennus (seinä)
  Paneelin asennus (sormipaneeli, rimapaneeli, paneeli)

 • Rimapaneelin asennus

  Paneelin asennus | seinä

  10,00  Neliöhinta

  Rimapaneelin asennus (seinä)
  Paneelin asennus (sormipaneeli, rimapaneeli, paneeli)

 • Puuseppä

  Puuseppä

  58,00 

  Mittatilaustyönä uniikkeja huonekaluja, kaappeja, hyllyjä ja muita puurakenteita.

 • rakennesuunnittelu

  Rakennesuunnittelu – tuntihinta

  150,00  tuntihinta

  Minimiveloitus on 3h.

 • verhokiskojen asennus

  Verhokiskojen asennus

  100,00 

  Asennamme verhokiskot tai -tangot ammattitaidolla erilaisiin ikkunoihin ja tiloihin.

 • keittiön asennus

  Keittiön asennus

  300,00 

  Keittiön asennus alkaen 300€/juoksumetri.

  Sisältäen runkojen asennuksen suoralle seinälle, ovien ja vetimien asennuksen, sekä tason asennuksen.

 • suihkuseinä

  Suihkuseinän ja suihkun asennus

  399,00 

  Piristä kylpyhuoneesi ilmettä ilman suurta remonttia uudella suihkuseinällä ja suihkulla! Voit tilata paketin sellaisenaan tai asennuksen kanssa.

  Meiltä löydät laajan valikoiman kylpyhuonekalusteita ja -tarvikkeita. Valikoimamme sisältää kestäviä ja korkealaatuisia kylpyhuonekalustesarjoja sekä lisävarusteita, joiden avulla saat upean lopputuloksen.

  Tutustu mallistoomme tai ota yhteyttä meihin niin suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus!

 • peilikaapin asennus uusimaa

  Peilikaapin asennus

  260,00 

  Haluatko päivittää kylpyhuoneesi ilmeen edullisesti? Vaihda peilikaappi!

  Meidän avullamme se onnistuu helposti ja nopeasti! Tilaa meiltä peilikaapin asennus ja olemme yhteydessä sinuun jo parin arkipäivän sisällä tilauksestasi. Asennamme kaikki peilikaapit, riippumatta niiden mallista tai ostopaikasta. Voit siis luottaa siihen, että saat asiantuntevan ja laadukkaan palvelun.

  Valollisen tai pistorasiallisen peilikaapin kytkennän suorittaminen vaatii aina ammattilaisen. Meidän asennuspalvelumme asentajat ovat kokeneita ja tuntevat laajan tuotevalikoimamme erinomaisesti. He tekevät työnsä aina sovittuna aikana ja noudattavat hyvää rakennustapaa, joten voit olla varma siitä, että asennus sujuu mutkattomasti.

  Halutessasi voimme tarjota sinulle myös lisäpalveluna vanhan peilikaapin kierrätyksen asentajan toimesta. Näin sinun ei tarvitse itse huolehtia vanhan kaapin hävittämisestä. Tilaa meiltä asennus, niin voit pian nauttia uudesta peilikaapistasi!

 • allaskaapin asennus

  Allaskaapin asennus

  280,00 

  Haluatko uuden allaskaapin kylpyhuoneeseesi? Me autamme sinua asentamaan sen helposti ja vaivattomasti! Asennamme kaikki allaskaapit, riippumatta niiden mallista tai ostopaikasta, joten voit luottaa siihen, että saat ammattitaitoisen ja laadukkaan palvelun.

  Allaskaapin asennus on tarkkaa työtä, joka vaatii aina ammattilaisen. Asennuspalvelumme asentajat ovat kokeneita ja tuntevat laajan tuotevalikoimamme erinomaisesti. He tekevät työnsä aina sovittuna aikana ja noudattavat hyvää rakennustapaa, joten voit olla varma siitä, että asennus sujuu mutkattomasti. Ammattilaisen tekemällä asennuksella varmistat myös sen, että tuotteen toiminta täyttää valmistajan takuuehdot.

  Tarjoamme sinulle myös lisäpalveluna vanhan allaskaapin kierrätyksen asentajan toimesta, jotta sinun ei tarvitse itse huolehtia vanhan kaapin hävittämisestä. Tilaa meiltä allaskaapin asennus, niin voit pian nauttia uudesta ja toimivasta allaskaapistasi!

 • keittiöhanan asennus

  Keittiöhanan asennus

  220,00 

  Onko sinulla uusi keittiöhana, jonka haluaisit asentaa? Me autamme sinua asentamaan sen ammattitaidolla ja vaivattomasti! Kun tilaat meiltä keittiöhanojen asennuspalvelun, olemme yhteydessä sinuun jo 1-2 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Asennamme kaikki keittiöhanat, riippumatta niiden mallista tai ostopaikasta, joten voit luottaa siihen, että saat laadukkaan palvelun.

  Keittiöhanojen asennus on tarkkaa työtä, joka vaatii ammattilaisen. Meidän asennuspalvelumme asentajat ovat kokeneita ja tuntevat erilaiset keittiöhanamallit erinomaisesti. He tekevät työnsä aina sovittuna aikana ja noudattavat hyvää rakennustapaa, joten voit olla varma siitä, että asennus sujuu mutkattomasti. Ammattilaisen tekemällä asennuksella varmistat myös sen, että hanan toiminta täyttää valmistajan takuuehdot.

  Voit tilata pelkän asennuksen tai lisäksi myös hanan. Meillä on satoja eri hanavaihtoehtoja, joista valtaosa tyyppihyväksyttyjä.