Materiaalit

Showing all 15 results

 • suihkuseinä & suihkupaketti

  Suihkuseinä & suihkupaketti

  390,00 

  Suihkuseinä + suihkupaketti on loistava valinta kun haluaa päivittää kylpyhuoneen ilmeen edullisesti. Uusi suihkuseinä tuo raikkautta ja tyylikkyyttä tilaan ilman täysmittaista kylpyhuoneremonttia. Suihkun vaihto tulee ajankohtaiseksi jos edellinen suihku vetelee viimeisiään, tai haluat esimerkiksi päivittää suihkun muuhun sisustukseen sopivaksi.
  Myymme alan ykkösmerkkejä kylpyhuonekalusteissa sekä tarvikkeissa. Meillä on laadukkaat, kestävät valikoimat kylpyhuonekalustesarjoista ja kylpyhuone- ja kalustelisävarusteiden kokonaisuuksista, joilla voit toteuttaa omat ainutlaatuiset kylpyhuonesuunnitelmasi alan ammattilaisten avulla.

  Valitse tyyliisi sopiva suihkuseinä ja suihku laajasta valikoimastamme. Voit ostaa asennuksen myös lisäpalveluna, tai tilata koko paketin asennuksineen ja näin säästää hinnassa.

 • vinyylit remonttikauppa com

  Vinyylit

  39,00  Neliöhinta

  Vinyylilankku tai vinyylikorkkilattia on loistava valinta kaikille, jotka etsivät kotiinsa korkealaatuista ja kestävää lattiamateriaalia. Se ei pelkästään näytä hyvältä, vaan myös kestää kulutusta erittäin hyvin, ja siksi sopiikin täydellisesti esimerkiksi lemmikkitalouksiin.

  Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia vinyylikorkkilattioita, joista voit valita juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme myös ammattitaitoista asennuspalvelua, joten voit luottaa siihen, että lattiasi asennetaan huolellisesti ja tarkasti.

  Ota yhteyttä meihin ja löydä kotiisi täydellinen vinyylikorkkilattia, joka tarjoaa kestävyyttä ja tyylikkyyttä vuosiksi eteenpäin.

 • kivikomposiitti vinyylilankku "pöllösaari"

  Laminaatit

  19,00 

  Laminaattilattia on loistava vaihtoehto, jos haluat lattian, joka kestää kovaa käyttöä mutta ei maksa maltaita.

  Laminaattilattia on helppo pitää puhtaana, ja sen asentaminen on suhteellisen helppoa. Se on myös erinomainen valinta niille, jotka haluavat edullisen, kestävän lattian. Laminaatti kestää kulutusta paremmin kuin parketti, mutta on huomattavasti edullisempi kuin esimerkiksi vinyylikorkki.

  Tarjoamme laajan valikoiman laminaattilattioita eri väreissä ja malleissa. Meiltä saat myös ammattitaitoista asennuspalvelua, joten voit luottaa siihen, että lattiasi asennetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti.

 • lattian ja lattialistojen asennus

  Parketit

  69,00  Neliöhinta

  Parkettilattia on kaunis, tyylikäs ja ajaton vaihtoehto lattiamateriaaliksi. Parkettilattiaa saa useassa eri sävyssä ja mallissa, voit valita esimerkiksi trendikkään, tammisen kalaruodon tai skandinaavisen vaalean männyn. Huomioi, että parketti ei välttämättä sovellu kovaan kulutukseen, eli esimerkiksi koiratalouteen parempi vaihtoehtoi voisi olla vinyylikorkki tai laminaatti.

  Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia parkettilattioita eri väreissä ja malleissa. Voit valita parketin, joka sopii juuri sinun kotisi tyyliin ja tarpeisiin. Tarjoamme myös asennuspalvelua, joten voit luottaa siihen, että parkettilattiasi asennetaan ammattitaidolla.

  Ota yhteyttä meihin ja löydä unelmiesi parkettilattia!

   

 • tasot

  Tasot

  79,00 

  Tervetuloa tutustumaan korkealaatuisiin keittiöntasoihimme! Tarjoamme laajan valikoiman eri materiaaleista valmistettuja tasoja, kuten laminaatti-, puu-, marmori-, kvartsi- ja kivitasoja.

  Laminaattitasot ovat erinomainen valinta tiukkaan budjettiin. Ne ovat kestäviä, edullisia ja helppohoitoisia. Meiltä löydät useita eri värejä ja malleja, joten voit valita juuri sinun keittiöösi sopivan tason. Puutasoja löytyy moneen makuun, eri materiaaleista valmistettuna. On hyvä muistaa, että puutasot kaipaavat huoltoa ja käsittelyä.

  Jos taas kaipaat keittiöösi luksusta ja eleganssia, kannattaa valita marmori. Marmori on erittäin kestävä ja kaunis materiaali, joka luo tyylikkään ilmeen keittiöön. Meiltä löydät laajan valikoiman eri marmorivärejä ja -kuoseja, joten voit valita juuri sinun makusi mukaisen keittiöntason.

  Kivitasot ovat keittiön designin kestosuosikki. Kivi on erittäin kestävä materiaali, joka kestää hyvin kulutusta ja lämpöä. Meiltä löydät laajan valikoiman eri kivivärejä ja -tyyppejä, joten voit valita keittiöösi sopivan keittiöntason, joka kestää käyttöä vuosia eteenpäin.

  Kvartsitasot ovat erinomainen valinta, kun haluat yhdistää kestävyyden ja kauneuden. Kvartsi on erittäin kestävä materiaali, joka kestää hyvin naarmuja ja kolhuja.

  Voit ostaa tason sellaisenaan, tai tilata sen valmiiksi asennettuna.

   

 • suihkuseinä

  Suihkuseinä

  190,00 

  Suihkuseinä on tärkeä osa kylpyhuonetta, joka luo tilaan viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä. Se suojaa muita kylpyhuoneen osia kosteudelta ja estää veden roiskumisen lattialle. Suihkuseinä voi olla lasinen, akryylinen tai jokin muu materiaali, ja se voi olla muodoltaan kaareva, taittuva tai suora.

  Myymme alan ykkösmerkkejä kylpyhuonekalusteissa sekä tarvikkeissa. Meillä on laadukkaat, kestävät valikoimat kylpyhuonekalustesarjoista ja kylpyhuone- ja kalustelisävarusteiden kokonaisuuksista, joilla voit toteuttaa omat ainutlaatuiset kylpyhuonesuunnitelmasi alan ammattilaisten avulla.

  Valitse tyyliisi sopiva suihkuseinä useasta eri vaihtoehdosta.

 • remonttisuunnitelma

  Remonttisuunnitelma

  0,00 

  Löysitkö unelmiesi kodin, josta saisi pienellä remontilla täydellisen? Oletko myymässä asuntoa, joka kaipaisi pienen faceliftin? Haluaisitko saada alan ammattilaisen arvion siitä, minkälaisella remontilla saat asunnon arvon maksimoitua? Tilaa meiltä ilmainen remonttisuunnitelma. Suunnitelma sisältää listan suositelluista töistä ja materiaaleista hintoineen, joiden avulla luot unelmiesi kodin. Voit tilata suunnitelman itsellesi, läheisellesi tai vaikka asiakkaallesi, jos olet myymässä…

 • pohjamaali 18l tikkurila siro 2 (copy)

  Seinämaali 18L Tikkurila Siro 7

  89,00 

  Tikkurilan Siro 7 on himmeä, ammattimaiseen käyttöön soveltuva maali sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Maali on helposti telattava ja hinta–laatu-suhteeltaan erinomainen. Vesiohenteinen, sivukiilloltaan vähäinen Siro 7 soveltuu sisäseinien ja -kattojen maalaukseen kuivissa sisätiloissa, esimerkiksi kevyen kulutuksen julkisissa tiloissa sekä asunnoissa. Sillä voi maalata sekä uusia että aikaisemmin maalattuja betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintoja. Maalipinta…

 • auto draft

  Pohjamaali 18L Tikkurila Siro 2

  59,00 

  Tikkurilan Siro 2 on täyshimmeä, ammattimaiseen käyttöön soveltuva pohja- ja sisäkattomaali. Maali on helposti telattava ja hinta–laatu-suhteeltaan erinomainen. Vesiohenteinen Siro 2 soveltuu pohjamaalaukseen ja kattojen maalaukseen kuivissa sisätiloissa. Sillä voi maalata sekä uusia että aikaisemmin maalattuja betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintoja. Maalipinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 2–4 tunnin kuluttua…

 • pesuallashana ja bidé mattamusta damixa

  Pesuallashana ja bidé mattamusta Damixa

  299,00 

  Tuotenumero: 740306100 Pinta: Mattamusta Sarja: Silhouet

 • auto draft

  Sadesuihkupaketti kromi Damixa Osier

  499,00 

  Damixa tarjoaa laajan valikoiman suihkusettejä ja suihkujärjestelmiä, jotka on suunniteltu antamaan mukavimman suihkukokemuksen ikinä. Joka ikinen osa on kehitetty ja valmistettu kiinnittämällä huomiota kauniiseen, Scandinaaviseen designiin, älykkääseen toiminnallisuuteen ja erinomaiseen laatuun, asioihin jotka ovat olleet Damixan tavaramerkkejä jo vuosikymmenien ajan. Tuotenumero: 579173035 Pinta: Kromi/hopea Sarja: Osier EAN: 5708516832140

 • keittiöhana kromi damixa

  Keittiöhana kromi Damixa

  299,00 

  Kromin värinen keittiöhana, jossa: 120° kääntymisen rajoitin Keraaminen säätökasetti Avautuminen kylmältä puolelta Rub-Clean 8 l/min poresuutin Pesukoneventtiili

 • suihkupaketti mattamusta damixa

  Suihkupaketti mattamusta Damixa

  890,00 

  Damixa Silhouet mattamusta suihkupaketti, joka sisältää termostaatin, letkun, yläsuihkun 250 mm ja 3-toimisen käsisuihkun.Teleskooppinen suihkuputki. Vaihdin kahvassa ja 150 mm liitäntäväli. LVI6330739.

 • Sale! auto draft

  Pesuallashana ja bidé kromi Damixa

  Original price was: 199,00 €.Current price is: 129,00 €.

  Damixa Rowan pesuallashana bideellä ja keraamisella säätökasetilla jossa kuumavesisuojaus. Bideletkun pituus 1500mm sekä seinäpidike.    

 • lahjakortti

  Lahjakortti

  20,00 100,00 

  Tuote sisältää lahjakortin Remonttikauppaan valitsemallasi summalla. Lahjakortti on voimassa vuoden. Saat sähköpostiisi lahjakortin ja sitä voi käyttää mihin tahansa remonttikaupan tuotteeseen tai palveluun. Lahjakortilla ei ole vaihto-tai palautusoikeutta.

  Valitse vaihtoehdoista:

  Select amountLoading Done This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page