Remontit ja pienimuotoiset työt


Remontit laadukkaasti, markkinahintaan, yhdestä paikasta, nopealla varoitusajalla sekä pienimuotoiset työt helposti ja nopeasti.

Palvelemme taloyhtiöitä. Korjaamme vanhaa kustannustehokkaasti, luotettavasti, ammattitaidolla. Panostamme loistavaan asiakaskokemukseen.

Toteutamme isojen ja pienten taloyhtiöiden remontit laadulla, aikataulussa, sovitulla hinnalla ja sisällöllä. Haluamme osaltamme auttaa korjausvelan hallintaa Suomessa nykyaikaisin menetelmin.

remonttikauppa com kokemuksia verkkokauppa

Linjasaneeraukset

Se vaativin taloyhtiön remontti.

Käyttövesiputkien uudistus, viemäreiden uudistus sekä mahdollisesti myös sähkö ja telejärjestelmien uudistus yhdistettynä usein märkätilojen ja muiden osien uudistukseen.

Suunnitellaanko taloyhtiössänne linjasaneerausta tai remontointia?

Meillä on kokemusta pienien ja suurien  taloyhtiöiden linjasaneeraushankkeista kymmenien vuosien kokemus.

Projektitiimi ja yhteistyökumppanimme ovat saaneet laadun ja työn lopputuloksen vastaamaan odotuksia. Toivottavasti saamme palvella myös teitä.

Pyydä meiltä tarjous.

remonttikauppa kokemuksia vaivattomuus

Kylpyhuoneiden uudistus

 img 6218 (1)

Haluamme mahdollistaa kustannustehokkaan tavan tehdä taloyhtiössä useampi kylpyhuone uudistus samalla kertaa. Näin säästetään kustannuksia ja nostetaan taloyhtiön arvoa kerralla.

Suunnittelemme työt huolella, laskemme kiinteän hinnan kylpyhuoneen uudistukselle pitäen sisällään myös LVIS työt ja materiaalit. Olemme kumppanisi kaikkiin kysymyksiin visuaalisuudesta teknisiin asioihin. Suunnittelusta kohteen rakentamiseen.

Teemme mitä lupaamme. Otamme vastuun työstä materiaaleineen.

Teitä palvelee kokeneen projektipäällikön johdolla ammattilaisten tiimi.

Pyydä meiltä tarjous yksittäisen märkätilan tai useamman uudistamisesta.

Keittiöiden ja kalusteiden uudistus

Keittiöt ja muut kiintokalusteet on usein järkevä hankkia kokonaisuutena muiden hankkeiden yhteydessä tai teettää ne vahinkojen yhteydessä.

 img 6218 (1)

Yhteisten tilojen saneeraukset

 img 6218 (1)

Sauna ja suihkutilat tai vaikka asunto-osakeyhtiön omistamat vuokralla olevat tilat on hyvä antaa luotettavan ammattilaisen käsiin niitä uudistettaessa. Suunnittelusta totetukseen tai valmiiden toiveiden ja suunnitelmien pohjalta. Kokonaisvaltaisesta toimitilaremontists pienempiin kokonaisuuksiin.

Ota meihin yhteyttä jos haluat selkeän, kokonaisvaltaisen tarjouksen sekä sovitun sisällön toteutukselle.

Pyydä meiltä tarjous yksittäisen märkätilan tai useamman uudistamisesta.

Vauriokorjaukset

Kosteusvahingot ja niiden tutkimus ja oikeaoppinen korjaaminen on osa meidän osaamista. Olemme toteuttaneet yksittäisen asuinhuoneiston vesivahingon jälkeiset saneeraukset kuin myös laajemmat vauriot, jotka vaativat juurisyyn selvityksen lisäksi ammattilaisen otteita korjaustavan suunnittelusta toteutukseen.

Purusta jälleenrakennukseen

Hyvä ennakkosuunnittelu, kiinteähintaiset urakat, osakasmuutosten hallinta. Sujuva kommunikaatio nykyaikaisin työkaluinlyhentää läpimenoaikaa, säästää taloyhtiön osapuolten aikaa ja tuo mielenrauhaa osakkaille ja asukkaille.

Vaurio kylpyhuoneessa? Vaurio keittiössä? Ota meihin yhteyttä.

 img 6218 (1)

Sisäilmaremontit

 img 6218 (1)

Terve ja hyvä laatuinen sisäilma on yksi meidän kaikkien hyvinvoinnin peruselementeistä. Teemme ilmanvuoto ja muut tiivistyskorjaukset kuin myös ilmanvaihtoon liittyvät saneeraukset ammattiataidolla. Sisäilmaremontin yhteydessä on usein edessä myös huoneistoremonttien teko, jonka tarve ja laajuus tulee miettiä kohdekohtaissesti.

Jos teillä ongelmia sisäilman laadussa, ottakaa meihin yhteyttä. Parannetaan asumisviihtyvyyttänne ja luodaan edellytykset paremmalle asumiselle.


Huoneistoremontti

Huoneistoremontti on laaja kokonaisuus ja vaatii usean alan ammattilaisen osaamista. Kokonaisvaltainen huoneistoremontti sisältää kaikki työt ja materiaalit lattiasta kattoon – aina märkätiloista keittiöön. 

Huoneistoremontti alkaa huolellisella suunnittelulla, jossa otetaan huomioon tekniset ja visuaaliset asiat. Suunnittelun avulla voidaan luoda yksityiskohtainen työsisältö ja materiaalivalinnat. Voit halutessasi tilata ja kilpailuttaa työt ja materiaalit itse, jolloin saat kustannustehokkaan remontin. Mikäli haluat ulkoistaa koko projektin meidän osaaviin käsiin suunnittelusta projektinjohtoon, ota yhteyttä. Avaimet käteen-palvelu mahdollistaa koko projektin ulkoistamisen kustannustehokkaasti ja helposti. Sinä päätät visuaalisen lopputuloksen, me hoidamme loput.

 img 6218 (1)

Energiaremontti

 img 6218 (1)

Energiakustannusten noustessa on usein kannattavaa parantaa taloyhtiön energiatehokkuutta. 

Kysy meille tarjousta energiaremonttiin.