Paranna energiatehokkuutta helposti


Mitä energiaremontti tyypillisesti maksaa?

Ikkunaremontti, hinta 400-1000€/ikkuna, sisältäen purku ja uuden asennustyön sekä hyvän u-arvon omaavan ikkunan. Kun vaihdettavia ikkunoita on useita kuljetus ja työnkustannus laskee.

Ulko-ovien vaihto, hinta 800-2000/ovi
sisältäen purku ja uuden asennustyön sekä hyvän u-arvon omaavan oven. Kun vaihdettavia ovia on useita kuljetus ja työnkustannus laskee.

Ilmalämpöpumppu sähkön tai öljylämmityksen rinnalle, alkaen 1500€ Ilmalämpöpumppu tuo asumismukavuutta ja energiatehokkuutta.

Ilmavesilämpöpumppu sähkön tai öljylämmityksen tilalle. Ilmavesilämpöpumppu on monesti maalämpöpumppua merkittävästi edullisempi ratkaisu, jonka takaisinmaksuaika on monessa kohteessa erittäin nopea. Ilmavesilämpöpumppu lämmittämään niin talon kuin käyttövedenkin. Ilmavesilämpöpumppu on asennettavissa joko nykyisiä laitteistoja hyödyntäen tai esimerkiksi uudistamalla kiinteistön lämmitysputket samalla. Ratkaisu on erittäin järkevää lattia tai alapohjaremontin yhteydessä. Ilmavesilämpöpumppu ratkaisujen hinnat alkavat noin 10000€ eurosta.

energia tehokkuus energiaremontti 2
lapo talteenotto energia remontti

Lisäeristys, ulkoseinien , ala -ja yläpohjan lisäeristäminen esim. villaa tai eristelevyjä käyttäen on monessa kohteessa erittäin helppoa ja nopea ratkaisu energiatehokkuuden lisäyksessä. Lisäeristys on hyvä ratkaisu myös kattoremontin tai alapohja tai julkisivuremontin yhteydessä. Lisäeristyksen hinta on monissa kohdin lähes itsestäänselvyys kustannustehokkuus mielessä muiden remonttien yhteydessä.

Aurinkopaneelit katolle voi olla järkevää ja kannattavaa. Aurinkopaneelit ovat mahdollisuus myös tienata omalla energiatuotannolla silloin kun oma energiakulutus on alhaista. Energian myynti verkkoon aurinkoisina päivinä tasaa vuoden mittaan syntyviä kustannuksia mainiosti. Auringosta saa energiatehokkuus loikan taloon muutamista tuhansien investoinnilla.

Lämmöntalteenotto. Monissa kohteissa sisäilmasta ei oteta talteen energiaa, joka olisi hyödynnettävissä talon tai kiinteistön energiatarpeessa. Ilman lämmöntalteenottoa talosta syntyvä lämmin ilma menee hukkaan sellaisenaan, kun asianmukaisella ratkaisulla se olisi hyödynnettävissä joko käyttöveden tai lämmityksen energiatarpeessa.
Lämmöntalteenottoratkaisuja on tarjolla useita, ja ne tuleekin suunnitella ja toteuttaa kohdekohtaisesti. Lämmöntalteenotto ratkaisut maksavat muutamista satasista tuhansiin euroihin, riippuen ilmanvaihdosta, lämmitysmuodosta ja olemassa olevista laitteista ja ratkaisuista.

Miksi energiaremontti remonttikauppa.com kanssa?

Verkostostamme löytyy niin energiatehokkuus asiantuntijat, laitteiden maahantuojat ja tukut, sekä asennuksia tekevät ammattilaiset. Saat ratkaisun kilpailutettuna ja etusi turvaten.

Tilaa haluamasi ottamalla meihin yhteyttä.

Energiaremontin rahoitus

Meillä on lisäksi ratkaisut energiaremontin rahoitukseen. Autamme myös mm. ARA tukien haussa. Verkostomme toimijoista monet tarjoavat remonttia myös, kuukausittaista energiakustannussäästöä vasten, jolloin alkuinvestointia ei tarvita lainkaan.