Miksi remonttikauppa.com ?


Remonttikauppa on uusi palvelu, josta voit tilata kaikki kodin remontit helposti ja laadukkaasti valmiiksi kilpailutettuun hintaan. Tilaa ja maksa pienet asennustyöt suoraan verkkokaupasta, me hoidamme ammattilaisen paikalle. Tilaa isompi remontti avaimet käteen toteutuksena tai hyödynnä kilpailutusalustaa. Saat laadukkaan remontin kilpailukykyiseen hintaan.

  • Remonttikaupan tavoitteena on tuoda kustannustehokkaampaa ja helpompaa remontointia, ilman yllätyksiä, kaikkien etuja ajaen.
    • Vähemmän reklamaatioita, vähemmän epäselvyyttä, vähemmän ylihinnoittelua.
  • Nyt voit tilata remontin helposti ja luotettavasti kilpailukyiseen hintaan. Tilaa työ tai materiaali todelliseen tarpeeseen.
  • Palvelu sai alkunsa omakohtaisista kokemuksista remontin teettämisen vaikeudesta ja siitä, että kustannukset olivat epämääräisiä ja nousivat herkästi. Lisäksi tekijän löytäminen pienempään asennustyöhön vei suunnattomasti aikaa ja vaivaa.
  • Rakennusliikkeiden yhteydenottolomakkeiden täyttö oli työlästä, jonka jälkeen joutui puhelimitse neuvottelemaan ostajaehdokkaiden kanssa erikseen. Kaiken tämän työn jälkeen tarjouksia ei välttämättä koskaan edes kuulu tai nämä olivat todella poikkeavia toisistaan.
remonttikauppa com kokemuksia verkkokauppa

Remontin teettäminen tulisi olla yhtä helppoa kuin nettishoppailu tai kampaamoajan varaaminen. Tekijöihin pitää pystyä luottamaan ja laadun tulee vastata hintaa. Haluamme tuottaa lisäarvoa myös remontin tekijöille. Mahdollistamme rakennusalan ammattilaisille sen, että he voivat keskittyä itse työn tekemiseen, eikä siihen liittyvään hallinnolliseen taakkaan.

Miksi sinun kannattaisi valita remonttikauppa.com?

Vaivattomuus ja nopeus

Olemme valikoineet tekijät valmiiksi. Olemme määritelleet tehtävät työt valmiiksi siten, että tekijä ymmärtää mitä menee tekemään ja sinä saat juuri sen palvelun minkä tarvitset. Hinnat ovat etukäteen neuvoteltuja ja määriteltyjä tietyille töille. Ei laskujen lähettelyä ja laskujen maksua, vaan yksinkertainen ja nopea tapa ostaa ja maksaa markkinahinta, ilman sivukuluja, ilman yllätyksiä.

Halutessasi voit ulkoistaa myös suuret remontit meille. Hoidamme kaiken puolestasi aina tarjouspyynnön määrittelystä kilpailutukseen ja projektinjohtoon.

Kilpailukykyinen hinta

Tiesitkö, että tilaamalla remonttimateriaalit erikseen voit säästää jopa 20% remontin kustannuksissa? Helpotimme materiaalien valitsemista ja ostamista tarjoamalla materiaalipaketit yleisimpiin sisäremontteihin. Olemme hinnoitelleet materiaalit ja pienemmät työt valmiiksi pyytämällä tarjouksia useilta rakennusalan yrityksiltä ja maahantuojilta. Isommat remontit kilpailutamme aina, eli teemme tarjouspyynnön huolella, pyydämme tarjouksia vähintään kolmelta suurelta yritykseltä ja näin voimme tarjota markkinoiden parhaan hinta/laatu-suhteen.

Panostamme siihen, että voimme tarjota vertailukelpoisia, markkinahintaisia tarjouksia. Voit jättää kilpailutuksen meille tai tehdä sen itse rekisteröitymällä ilmaiseen palveluumme.

remonttikauppa kokemuksia vaivattomuus

Olemme luotettava ja turvallinen

 img 6218 (1)

Kun tilaat remontin kauttamme, voit luottaa siihen että saat laadukkaan lopputuloksen. Olemme tarkastaneet kaikkien palveluntarjoajien taustat ja pyytäneet referenssit valmiiksi. Jos työ osoittautuu laajemmaksi kuin verkkokaupassa ostettu, tilaaja voi sopia tekijän kanssa lisätöistä ProppU alustalla tai ostamalla lisätunteja verkkokaupasta. Tekijöiden saatavuus kasvaa jatkuvasti alueittain. Voit pyytää tarjouksia halutessasi itse useammalta yritykseltä ja vertailla näitä keskenään.

Remonttikaupan tiimi on tukenasi alusta loppuun. Suojanasi on lisäksi valmiiksi määritellyt sopimuspohjat, sekä tekijöiden käytössä olevat projektinjohto-ja dokumentointityökalut. Voit tilata meiltä myös projektinjohdon, jolloin varmistut siitä, että saat tasaisin väliajoin asiaan kuuluvat raportit edistymästä.

Aloita remontin suunnittelu ottamalla meihin yhteyttä.

Tilaa tekijä suoraa verkkokaupasta.

Palautamme rahasi takaisin, jos emme pysty toimittamaan tekijää viiden (5) arkipäivän kuluessa tilauksesta.

ProppU toimii verkkokaupan ylläpitäjänä. Tekijät ja materiaalitoimittajat laskuttavat ProppUa, joten laskujen maksusta ei tarvitse huolehtia. ProppU ei ole vastuussa tekijöistä tai materiaaleista, mutta asiakaspalvelumme on tukenasi tarvittaessa.

Katso tästä ProppU Tekijöiden vastuukuvaus ja tarkemmat toimitusehdot: